Nalazite se na: Home » Najave » Milijun djece moli zajedno (18.10.2015.)

Milijun djece moli zajedno (18.10.2015.) 

IMG_20150920_095258

“Centrani Komitet Katolika iz Venecuele” poziva na sudjelovanje u ovoj ideji koja se pojavila u gradu Karakasu 2005. godine: poziva se milijun djece iz čitavog svijeta, da se sjedini u molitvi za jedinstvo i mir.

Želja ove inicijative je u djeci probuditi svijest za potrebu i djelotvornost molitve za unutarnji mir svakog čovjeka, za jedinstvo i mir u obiteljima, u našoj zemlji i u cijelom svijetu. Krunicu je predložio papa Ivan Pavao II. kao molitvu mira: “Pouzdajem se danas u djelotvornost ove molitve kao izvor mira u svijetu i u obiteljima.”

Za Akciju nisu potrebna putovanja djece niti troškovi, sastaju se jednostavno u molitvi krunice u školskim razredima 18. listopada u 9.00 sati ujutro ili kada  je to u vašim prilikama moguće.

 

U našoj župi sv. Nikole Tavelića molitva djece će se održati 18.listopada nakon jutarnje svete Mise (oko 9:30).

Vaša pomoć je potrebna i važna za ovaj projekt, bez nje se vizija neće ostvariti. Trud će se isplatiti. Promatrajmo samo velikodušni odgovor Isusa i Marije na molitve pojedinaca. Koliko više će pomoći, ako se takav veliki broj djece duhom sjedini!

Iskustvo molitve minulih godina pokazuje veliku radost djece i duboki dojam pomoćnika u tisućama razreda i grupa koje su molili širom svijeta. Takve akcije su od ogromnog značaja u današnjem svijetu.

Za ostvarenje vizije trebamo Vašu pomoć. Ako želite surađivati obratiti se nama:

www.milijun-djecet.net

Email miokids@gmail.com